Åsa Thyllman

IMG_1018Den svenske sopran Åsa Thyllman, er en ung, dramatisk sopran med en enestående stemme og en spændende fremtid og karriere foran sig.

Hun afsluttede sin uddannelse på Kungliga Opera Högskolan i Stockholm i 2013, og har allerede opnået stor anerkendelse for sit talent i hele Skandinavien.

I 2012 sang hun sin første store koncert på Kunliga Operan i Stockholm og i 2013 debuterede hun samme sted i rollen som Gerhilde/DIE WALKÜRE dirigeret af Lawrence Renes. I sommeren 2012 debuterede hun i rollerne som Rooster/Woodpecker/THE CUNNING LITTLE VIXEN på Läckö slot og senere samme år sang hun Magda Sorell i Menottis opera THE CONSUL i Helsinki. For sin fortolkning af denne rolle modtog hun strålende anmeldelser af et enigt anmelderkorps. I 2013 sang hun desuden Helmwige/DIE WALKÜRE i Berwaldhallen med Nina Stemme og Bryn Terfel.

Som afslutning på sin uddannelse i 2013, sang hun hele partiet som Donna Anna/DON GIOVANNI akkompagneret af det Svenske Kammerorkester under ledelse af Wilhelm Carlsson.

I løbet af det første år af sin uddannelse modtog hun det prestigefyldte Bayreuth Scholarship fra det svenske Wagner selskab, og desuden Confidencen Scholarship fra Anders Wall’s Foundations. I November 2013 modtager hun endnu en anerkendelse i form af Hans Dalborgs Music Scholarship og fra Kungliga Musikaliska Akademien.

I sæsonen 17/18 debuterer Åsa på Göteborg Operan, hvor hun bl.a. synger Aufseherin i ELEKTRA og Flora i LA TRAVIATA. Hun synger desuden titelpartiet som TURANDOT på Folkoperan i efteråret 2017.

I sæsonen 17/18 debuterer hun som Turandot/TURANDOT på Folkoperan i Stockholm.

On Stage representerer Åsa eksklusivt i Skandinavien


 

Comments are closed.