Gunda-Marie Bruce

Den norske lyriske sopran Gunda-Marie Bruce har gjort sig bemærket med sin vidunderlige klang og sceniske udstråling. Hun har sunget en række lyriske partier på den norske Distriksopera og er blevet tildelt Anders Walls prestigefyldte sangstipendiat i Stockholm, samt modtaget et stort stipendie fra Drottningholm Slottsteater for sin fortolkning af Mozarts opera La finta giardiniera/ ARMINDA.

Gunda – Marie er en eftertragtet koncertsanger og optræder regelmæssigt som solist ved en række orkesterkoncerter. Derudover har hun de seneste år sunget de store lyriske partier bl.a. Jægerbruden/AGATHE, Bajazzo/NEDDA, Hans & Grethe/GRETHE, Den glade enke/ HANNA GLAWARI, La Bohême /MUSETTA, De lystige koner i Windsor/MRS. FORD, Elskovsdrikken/ADINA, Perlefiskerne/ LEILA.

Udover at være en meget eftertragtet operasolist, har hun også medvirket i en række musicals bl.a. SOUND OF MUSIC, WHICH WITCH, THE PHANTOM OF THE OPERA og optræder ofte i dette repertoire ved store events og private begivenheder.

Sæsonen 22/23 byder på en række spændende optrædener som solist i Norge og desuden en tilbagevenden til La Bohême / MUSETTA, som først opføres på Ringsakeroperan og siden  efterfølges af en stor turne` til Sverige.

 Gunda – Marie er uddannet fra Operahögskolan i Stockholm, Barratt Due musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole.  

https://www.gundamariebruce.com