Katarzyna Mizerny

Billed KatarzynaMed nærvær, scenisk indlevelse og en vidunderlig stemme, besidder den polsk-fødte lyriske sopran Katarzyna Mizerny alle de ingredienser som publikum elsker og efterspørger.

Katarzyna er bosat i Danmark og er en hyppig gæst på bl.a.  The Royal Opera House i København, Den Ny Opera i Esbjerg og Den Jyske Opera i Århus. Her har hun har bl.a  sunget  Die Zauberflöte/ PAMINA,  The Turn of the Screw/ GOVERNESS, La Finta Giardiniera/ SANDRINA , i Katja Kabanova/ KATJA,  Don Quichotte/ PEDRO   og La Boheme/ MUSETTA.

Hun har  desuden optrådt på Operahuse i både Polen, Italien og Tyskland.

Katarzyna er en efterspurgt koncertsanger og har bl.a. sunget en lang række koncerter med Silesian Philharmonic Orchestra : Haydn’s Creation, Faure’s Requiem, Mozart,‘s Requiem og Pergolesi’s Stabat Mater.

I 2015 sang hun Nytårs Galla Koncert med DR- symfoniorkestret, som blev transmitteret på både tv og radio og hun har flere gange været nomineret til en Reumert.

Katarzyna Mizerny dimitterede fra Opera akademiet Im. K. Szymanowskiego Katowice i Polen. Hun Debuterede på Teatr Muzyczny i Gliwice  med Die Czadasfürstin/ SILVIA.

 

Comments are closed.