Morten Staugaard

morten staugaardDen danske bas, Morten Staugaard har på rekordtid gjort sig bemærket som et af de mest interessante talenter på den danske operascene. Han er oprindeligt uddannet på Skuespillerskolen, og har desuden medvirket i en lang række musicals, men da han debuterede  i 2012 som Sarastro/ TRYLLEFLØJTEN på Den Ny Opera stod det klart, at her var noget helt nyt og særligt på færde.

Med scenisk nærvær og en smuk velmoduleret basstemme, besidder han en meget stærk og autentisk profil der er efterspurgt på alle operascener i dag.

I foråret 14 medvirkede Morten som Bartolo/BARBEREN I SEVILLIA på Den Ny Opera og desuden synger han Uberto / LA SERVA PADRONA på Operaen i København.

Morten har medvirket i en lang række skuespil, film og TV- serier, bl.a. Nikolaj og Julie, Hotellet og Borgen samt Min Fynske Barndom af Erik Clausen. Han har desuden været Reumert – nomineret 2 gange som bedste bi-rolle indehaver i Jesus Christ Superstar og At dø eller ikke at dø.

Morten er uddannet fra Skuespilskolen i Odense i 1993 og har derefter modtaget privat sangundervisning af den engelske coach, Janice Chapman.

 

Comments are closed.