Teresia Bokor

Teresia har etableret sig som en af Skandinaviens førende koloratur sopraner. Hun har vundet stor anerkendelse i rollerne som Gilda, Nattens dronning, Fiorilla, Frasquita, Servilia, Olympia og Christine i Phantom of the Opera i operahuse i Sverige, Danmark og Østrig.

Teresia debuterede som Servilia i Mozarts LA CLEMENZA DI TITO på Operaen i København, instrueret af David McVicar og dirigeret af Lars-Ulrich Mortenssen.

Teresia har optrådt med de store symfoniorkestre i Skandinavien og Østrig og har i den sammenhæng samarbejdet med dirigente rsom Pier Giorgio Morandi, Thomas Söndergaard og Michael Schönwandt. Hun har desuden indspillet ‘Pslamo XIX’ af Niccoló Castglioni på Chandos Records sammen med Gianandrea Noseda og DR Symfoniorkestret. I 2019 optræder hun i Stockholm Konserthuset med Kungliga Filharmonikerna og sopranen Miah Persson.

Teresia har sunget store partier på Operaen i København, Malmö Opera, Norrlandsoperan, Folkoperan og Läckö Castel og hun har været en del af solist ensemblet på Landestheater Linza i Østrig. I sæsonen 18/19 debuterede Teresia i rollen som Michaëla/CARMEN i flere koncerthuse i Sverige. Desuden er hun engageret med Kungliga Filharmonikerna med sopranen Miah Persson i Grünewaldsalen, Stockholm.

Sæsonen 19/20 byder bl.a. på en debut på den Fynske Opera, samt et genvisit på Malmö Opera.

Teresia har studeret på Vadstena Folkhögskola og Musikhögskolan i Malmö og på det Kongelige Danske Musikkonservatorium med Susanna Eken som underviser.


SQUALLIDA VESTE E BRUNA

On Stage repræsenterer Teresia eksklusivt i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

 

Comments are closed.