Anne Barslev

I 2005 blev Anne Barslev  uddannet operainstruktør fra Hoogeschool voor de Kunsten i Amsterdam og efterfølgende flyttede hun tilbage til Danmark, hvor hun har arbejdet som freelance operainstruktør på alle de etablerede operahuse: Operaen, hvor hun har instrueret BARBEREN I SEVILLA og LA SERVA PADRONA, på den Den Fynske Opera, hvor hun bl.a har instrueret LA BOHEME, MADAME BUTTERFY, FOUR NOTE OPERA og POPPEAS KRONING og på Den Jyske Opera, hvor hun instruerede SNEHVIDES SPEJL og NARCISSUS OG EKKO. 

 I 2005 oprettede hun konceptet ‘SlotsOperaen ‘på Valdemars Slot. I den sammenhæng har hun instrueret operaerne DIDO OG AENEAS, L´ORFEO, DON JUAN, POPPEAS KRONING og senest TRYLLEFLØJTEN i 2015 og TOSCA I 2018.

I 2013 blev Anne Barslev tilknyttet Danmarks Radio som freelance-producent og instruktør, hvor hun udvikler koncepter og instruerer projekter for DR SymfoniOrkester og VokalEnsemblet og hvor hun desuden har instrueret 15 ‘Dagens Sang’ for DRK.

I sæsonen 18/19 debuterer Anne først på Malmö Opera som instruktør på CARMEN, og senere på sæsonen instruerer hun  FIGAROS BRYLLUP på Läckö Slot.

On Stage repræsenterer Anne eksklusivt i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Comments are closed.