Anne Barslev

I 2005 blev Anne Barslev  uddannet operainstruktør fra Hoogeschool voor de Kunsten i Amsterdam og efterfølgende flyttede hun tilbage til Danmark, hvor hun har arbejdet som freelance operainstruktør på alle de etablerede operahuse: Operaen, hvor hun har instrueret BARBEREN I SEVILLA og LA SERVA PADRONA, på den Den Fynske Opera, hvor hun bl.a har instrueret LA BOHEME, MADAME BUTTERFY, FOUR NOTE OPERA og POPPEAS KRONING og på Den Jyske Opera, hvor hun instruerede SNEHVIDES SPEJL og NARCISSUS OG EKKO.

I sæsonen 21/22 instruerer Anne MADAME BUTTERFLY på Operaen i Svendborg, GIANNI SCHICCI på Smålandsoperaen og TARTUFFE på Norrlandsoperaen.  Hendes opsætning af ASKEPOT og MADAME BUTTERFLY har fået fremragende anmeldelser og hun blev indstillet til en Reumert for forestillingen for førstnævnte.

I sæsonen 18/19 debuterede Anne i Sverige med to meget roste forestillinger, dels på Malmö Opera med CARMEN og dels på Läckö Slott med FIGAROS BRYLLUP.

 I 2005 oprettede hun konceptet ‘SlotsOperaen’ på Valdemars Slot. I den sammenhæng har hun instrueret operaerne DIDO OG AENEAS, L´ORFEO, DON JUAN, POPPEAS KRONING og senest TRYLLEFLØJTEN i 2015 og TOSCA i 2018.

I 2013 blev Anne Barslev tilknyttet Danmarks Radio som freelance-producent og instruktør, hvor hun udvikler koncepter og instruerer projekter for DR SymfoniOrkester og VokalEnsemblet og hvor hun desuden har instrueret 15 ‘Dagens Sang’ for DRK.

I efteråret 2020 instruerer hun Rossinis ASKEPOT på Den Fynske Opera og i foråret 2021 instruerer hun TARTUFFE/Kirke Mechem.

On Stage repræsenterer Anne eksklusivt i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.