Om On Stage

On Stage Artist Management er et nyt dansk agentur der blev oprettet august 2012.On Stage repræsenterer operasangere, dirigenter, instrumentalister og komponister der har et tilhørsforhold til Norden. Omdrejningspunktet for On Stages netværk er Skandinavien, men der samarbejdes også med opera- og koncerthuse i hele Europa.

Om Marianne Karlberg 

Marianne Karlberg er uddannet på det Kgl.danske Musikkonservatorium i 1994 og har arbejdet som professionel sanger i 15 år. Sideløbende har hun haft et omfattende virke som underviser af den nye generation af professionelle sangere. Marianne har gennem sin uddannelse og mange års erfaring med koncertoptræden og undervisning et indgående kendskab til den klassiske musiks verden. Denne indsigt giver en meget vigtig forståelse for de mange krav, der stilles til livet som professionel sanger. Med sin solide viden om sangteknik og repertoire er hun en stærk sparringspartner, der kan give kvalificerede råd, og hun har desuden et vidtrækkende netværk, der giver de bedst mulige forudsætninger for sangerne.

Om Erik Karlberg

Erik_Karlberg_133x200_WEBErik Karlberg debuterede som pianist fra solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1985, og har siden arbejdet som koncertpianist, repetitør og coach på internationalt niveau. Han har været kunstnerisk leder af Esbjerg – Ensemblet og siden 2005 uddannelsesleder for Orkester, Dirigent og Komponistuddannelserne på Musikkonservatoriet. I 2012 blev han Master of Management Development efter 2 års studier på CBS.

Hans brede musikfaglige baggrund, integritet og erfaring som professionel musiker, samt hans omfattende netværk i såvel Skandinavien som i Europa, gør ham i stand til at rådgive og coache kunstnerne på bedst tænkelige vis.