Joachim Knop

Den danske bariton, Joachim Knop har med sin karismatiske udstråling og sit store skuespiltalent formået at slå sit navn fast i alle kroge af Danmark . Han favner både operafagets store klassiske roller og musicalgenren og er desuden en fremragende skuespiller.

I sæsonen 21/22 optræder Joachim på Den Fynske Opera i SOVEDRIKKEN, i musicalen MATHILDA på Operaen, i INTO THE WOODS i Glassalen i Tivoli samt i musicalen BODYGUARD i rollen som Sy Spector.

Joachim Knop afsluttede sin uddannelse som operasanger i år 2000 på Operaakademiet i København, men det blev hurtig klart, at hans talent kunne bruges i mange forskellige sammenhænge. Allerede i 1991 debuterede han i sin første spillefilm – DRENGENE FRA SKT PETRI og siden da er det blevet til ikke mindre end 18 film, hvoraf rollerne i MIN SØSTERS BØRN og ANJA OG VIKTOR er blandt de allermest populære.

I 2002 medvirkede Joachim i musicalen ASKEPOP i Glassalen/ Tivoli som efterfølgende blev indspillet som film i 2003. Og i 2010 slog Joachim endnu engang sit navn fast som musicalsanger i ELSK MIG I NAT, som i øvrigt har repremiere i sæsonen 12/13.

Som operasanger har Joachim ligeledes slået sit navn fast og har gennem årene bl.a. kunne opleves som Ping/TURANDOT på Malmö Opera, Schaunard/LA BOHÊME på Den Jyske Opera, Don Giovanni/DON GIOVANNI på Den Fynske Opera, Il Barbiere/IL BARBIERE DI SIVIGLIA på Århus Sommeropera og Papageno/DIE ZAUBERFLÖTE på Den Ny Opera i Esbjerg.

 On Stage repræsenterer Joachim eksklusivt/mondo.