Linnea Andreassen

Den unge svenske mezzosopran Linnea Andreassen, er en ny spændende sanger, der allerede har gjort sig bemærket i den Skandinaviske operaverden.  I 2015 debuterede hun i DER ROSENKAVALIER/i rollen som en af de tre ‘Adelige Waisen’ på Kungliga Operan i Stockholm og i foråret 2017 sang hun partiet som TRUMSLAGEREN i Viktor Ullmans opera ‘DÖDEN SÄGER NEJ , på Malmö Operas Verkstan. I 2018 vendte  hun tilbage til Malmö Opera, denne gang som den temperamentsfulde ATEISTEN i ‘FÖRVANDLINGER I HELVETET’ af Isabelle Aboulker.

Linnea er en efterspurgt solist indenfor både standardrepertoire og nyskreven opera. I 2018 sang hun partiet som væbneren JÖNS i uropførelsen af João Mcdowells opsætning af ‘DET SJUNDE INSEGLET’ under Bergman-ugen i Stockholm.

Linnea færdiggjorde sine studier på Operahögskolan i 2017 og under sin studie har hun sunget partierne som Nancy/ALBERT HERRING, Sesto/LA CLEMENZA DI TITO, Rosina/Il BARBIERE DI SIVIGLIA , Anna/DIE SIEBEN TODS’UNDEN og Dinah/TROUBLE IN TAHITI. I foråret 2018 blev Linnea, som den første, tildelt Vännernas Operastipendium.

Sæsonen 19/20 byder på en række verdenspremierer og et genvisit til Malmö Opera.

 On Stage repræsenterer Linnea eksklusivt i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Comments are closed.