Thomas Storm

Den danske Baryton Thomas Storm tilhører en generation af unge danske sangere der navigerer  stilistisk sikkert i både det klassiske og det moderne repertoire.  Thomas  har været en hyppig gæst på alle de danske scener siden han i 2009 debuterede på Det Kgl. Teater i rollerne som Moralès/CARMEN og Le Gerolier/LES DIALOGUES DES CARMELITES og i 2010/11 sang han ligeledes på Det Kgl. Teater rollerne som Schaunard/LA BOHEME, Bob/GAMMELJOMFRUEN OG TYVEN og i BARBEREN I SEVILLA .

På Fynske Opera har han medvirket i en lang række forestillinger: Justin/DR. JEKYLLS ADVOKAT, Con Brio/ANDRE BYGNINGER, Danilo/DEN GLADE ENKE, Marcello/LA BOHEME samt rollen som Guglielmo/COSI FAN TUTTE som udløste flotte anmeldelser og ReumertsTalentpris. 

I 2014/15 debuterede Thomas på Den Jyske Opera som Schaunard/LA BOHEME, en rolle han også sang ved DR- Symfoniorkesterets Nytårskoncert i 2015. I sommeren 2019 høstede han stor ros for titelpartiet i Mozarts DON GIOVANNI, der spillede på Aarhus Sommeropera og Egnsteater Undergrunden.

Thomas har medvirket som solist ved Århus, Odense og Sønderjyllands Symfoniorkester samt DR- Symfoniorkester. Derudover har han medvirket som solist ved en række koncerter i udlandet. 

I sæsonen 20/21 kan Thomas opleves i partierne som  Danilo/DEN GLADE ENKE og Dandini/ASKEPOT på Den Fynske Opera samt som solist med Odense Symfoniorkester og ved Julekoncerter med Aarhus Symfoniorkester.

Thomas Storm har modtaget en stribe af priser og legater: Sonning Musik Stipendium, Aarhus Sommeroperas talent pris, Den Fynske Operas Lars Waage Pris, Reumert talentpris, Hans Voigts mindelegat legat, samt legater fra Vilhelm Hansen og Augustinus  til studier i udlandet.

Thomas Storm er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2011. Han har efterfølgende efteruddannet sig i New York hos Gregory Lamar.

 

Comments are closed.