Viktoria Vizin

IMG_0009Ungarske Viktoria Vizin  er en af de få dramatiske mezzosopraner, der har opnået  international berømmelse. Hun har en exceptionel evne til at kommunikere med sin stemmes mange facetter og sin sceniske karisma.

Viktoria  har gennem de sidste to sæsoner udvidet sit repertoire til også at omfatte det mere dramatiske fag. Hun har bl.a optrådt som Charlotte/WERTHER på Scottish Opera, komponisten/ARIADNE FRA NAXOS i Budapest og en række partier i DER RING DES NIBELUNGEN på Luzerne Festival.

Viktoria optræder jævnligt som gæstesolist på Royal Opera House, Covent Garden i London og The Met i New York og i 2013 gav hun desuden sin Carmen-opførelse nr. 100. Samme år debuterede hun som co-writer af den nye opera THE WITCH på International Kodaly Festival, Ungarn.
I 2014 debuterede hun med stor succes i rollen som Dulcinea/DON QUIXOTE på Jyske Opera.

I sæsonen 20/21 er Viktoria blevet inviteret til Bruxelles og München sammen med den legendariske dirigent Peter Eötvös, hvor hun kan opleves i et krævende program af Bela Bartok.

Viktoria er uddannet på Franz Liszt Conservatory i Szeged og hun har desuden vundet den internationale konkurrence Nicolae Bretan i Rumænien.


Verdi/LA FORZA DEL DESTINO

On Stage repræsenterer Viktoria eksklusivt/mondo.

Comments are closed.